Om Serika Takst AS

 

 

Serika Takst AS tilbyr skadetakst, boligtakst og energirådgivning, både for privatpersoner og bedrifter. Vi påtar oss takstoppdrag i hele Rogaland og områdene Jæren, Stavanger, Sandnes og omegn. Dersom du har fritidsbolig du tenker å selge, tar vi også gjerne turen til Sørlandet eller Sirdal.

Firmaets opprinnelse går helt tilbake til 1953, da Anders I. Serigstad startet opp som Byggmester på Bryne. Ingvar Serigstad overtok bedriften i 1995 og endret navnet til Serigstad Bygg.

Vår takstmann Anders Serigstad jobbet som tømrer og byggmester i Serigstad Bygg i over 15 år, før han stiftet Serika Takst 1. november 2017, og satset for fullt som takstmann.

Våre bygningssakkyndige er uavhengige og leverer tilstandsrapport ved eierskifte, reklamasjonstakster, skadetakst og energirådgivning.
Våre rapporter har som mål å ha et klart språk.

Våre bygningssakkyndige har mesterbrev og teknisk fagskole, daglig leder er under omskolering ved teknisk fagskole på linjen bygningssakkydig for å få en enda grundigere innføring i det nye lovverket. Ta kontakt for en eventuell uforpliktende prat.

Serika Takst AS er også sertifisert i in4mo slik at ditt lokale forsikringskontor kan ta kontakt med oss og benytte oss til en eventuell skaderapport.​

I 2013 fullførte og bestod vi Enova og Bolig Enøks kurs i Energieffektivisering av boliger, og er med det kvalifiserte som energirådgivere. I 2017 fullførte vi utdannelsen som takstmann slik at vi kan påta oss oppdrag innen boligtakst, skadetakst og verditakst.​ 

Vi kan rådgi både privatpersoner og bedrifter som ønsker å vite mer om Enova og hvilke tiltak som støttes.

Serika Takst AS er en del av Rogaland Takstforum. Vi er også tilknyttet BNI Jæren, som er en del av et verdensomspennende bedriftsnettverk.

Anders Serigstad

Byggmester
Energirådgiver
Takstmann

anders@serikatakst.no

Anders Serigstad fullførte fagbrevet i tømrerfaget i Serigstad Bygg i 2005. I 2008 fullførte han Teknisk Fagskole. Anders har også godkjent kurs via Enova/Bolig Enøk som energirådgiver.

I 2017 tok Anders kurs som takstmann hos BMTF.

Takst- og energirådgiveren på Jæren

Vi ønsker å være din lokale takstmann og energirådgiver, og den du tar kontakt med til alle tilstandsrapporter og energirådgivninger.

Det er derfor vi kaller oss takst- og energirådgiveren på Jæren.

Noen tenker bare pris, vi tenker mest på boligen din. Og det er du best tjent med.

Les mer om våre priser her

Kontakt oss!

Serika Takst AS er en trygg og god partner når du skal ta takst eller energioppgradere din bolig. Ring eller send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg så fort som mulig.

Serika Takst AS

Kong Haakons veg 2, 4345 Bryne

959 60 288

post@serikatakst.no

Send oss en melding

Kontakt oss

Section